Starting really great with empty wallet (čítací článok)

Tak a je to tu po dlhšej dobe pridávam článok čo nové v mojej kozmetike a taktiež v šatníku... úprimne, ale nakupujem skoro vždy ked mi pípne sms, že mám výplatu. Pre vlastnú obhajobu! Nemíňam veľa, ja len sem tam pozerám ešte čo to ostalo z výpredajov...nič viac. :D
Do tohto som sa zamotala vdaka voľnému dňu v meste, zámienke kúpiť kamarátke darček, ktorý tu nezverejním, lebo viem, že sa sem chodí pozerať a DM poukážkam, ktoré ma raz zruinujú! 
Takže som si našla farbu na vlasy, lebo chcem to hrať na prirodzeno :D ale nie...stratila som svoj odtieň pod tou všetkou hrou za ryšavou a uvidím či toto spraví nejaké zázraky a chytím trochu aj toho čo majú tie príčesky.
 Hmm, ako tak pozerám od posledných Vianoc, čo moja kozmetická taštička nevážila priveľa sa toho veľa zmenilo...už váži a je preplnená!  No prejdime k produktom.Špirála je vraj aj nejako čarovná a pomáha vašim riasom rásť. Brala som už poslenú čo nerobievam , ale páčil sa mi aj jej obal + znova tie kupóny..
 Púder sa už míňa a možno z tou špirálou a farbou jediný dôvod nákupu... hrala som to na kvalitu a dala šancu znova značke Rimmel.  Ja som predtým veľmi nemusela túto značku, no podvedome si k nej asi hľadám cestu kedže už 4 produkt od nich.
 A posledná vec z drogerky je toaletná vôňa, čo taktiež neviem kde ich už mám ukladať nejako som sa kozmeticky rozbehla... nie veľmi dobré pre moju peňaženku! A našla som Playboy #Generation, čo ma potešilo. Veľmi. A finálne ako každomesačnú záležitosť balzám na pery, ktorý netreba ukázať, ale zišiel by sa mi sponzor, lebo ja to tak spotrebujem, že môžem robiť testovacieho zajačika.
 No a pozrime kto sa zatúlal do HM-ka a aj si tam niečo našiel :D Konečne rozbieham moju ešte neexistujúcu zbierku peplum vecí, pretože ich milujem, chcem a kúpim aj keby žaby padali. Som jediná? Som jediná...
 ♥ do New In taktiež zahŕňam aj seriál Selfie od ABC, ktorý ked som pôvodne šla pozerať som si myslela, že bude hovadina, ale aj Marzia im istým spôsobom robila reklamu tak som si to omrkla :)
oh! Inak je tu niekto, kto pozerá REIGN? Lebo znova začalo a ja sa hrozne teším dnes idem pozrieť 1. časť. Včera som totiž pozerala TVD, kde taktiež odštartovala daľšia už 6. séria. No neviem, neviem ja to pozerám len preto, že sa toho jedna moja časť nechce zbaviť, ale celkom už nuda... mohol by začať znova Teen Wolf! :D
Som jediná, kto dostáva tú pravú Halloweenskú náladu a blížiace sa Vianoce? A čo, ked to cítim už teraz ved to potom len preblizkne pred mojimi očami ani si neuvedomím, že niečo také bolo. ☺
Prajem Vám krásny víkend! 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky