Busy Woman

 V poslednom čase nič nestíham! A to už ked si večer nestihnem pozrieť dobrý seriál to je už vážne zle nedobre.Môj minulý týždeň bol vskutku neskutočný...nejedla som, neoddychovala som a o tom, že na blog som sa ani nepozrela sa nebudem vyjadrovať. Nadšená, áno nadšená som bola ked som si v práci mohla pozrieť bloggera a popozerať komentáre.
Ale diali sa aj dobré veci ako napríklad som vraj veľmi šikovná,kedže tam kde pracujem teraz majú ostatní školenie mesiac a viac, no podľa nášho šéfa nám stačil týždeň a asi mal pravdu.
 Taktiež môžete vidieť moje obľúbené botičky a sveter minulého týždňa, pretože bez nich som nebola schopná opustiť byt...no nie zase každý deň..škoda :D
Tento týždeň mám v pláne natočiť recenziu na produkt, ktorý mi bol zaslaný poštou a hádam zajtra sa mi podarí upraviť pre Vás sobotňajší vlog, ktorý som z Betth točila.
Nezabudnite sa zapojiť do Giveaway!!


Komentáre

  1. botičky sú veľmi pekný a taktiež aj celý outfit :) všimla som si, nemyslím to samozrejme v zlom.. že si sa začala krajšie alebo možno viac líčiť, možno je to fotkami, alebo svetlom alebo naozaj netuším a tým fakt nechcem uraziť :) ale aj na snapchate sa mi tvoje fotky páčili a pozerala som si ich dookola :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) Neurazila si ma, ja som si to tiež všimla :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky