Fightin´ with the sickness

Včera mi celý deň v práci nebolo nejako extra super a ked som konečne došla domov z hodiny na hodinu sa môj stav zhoršoval. Najprv hrdlo a hned potom mi moje teľo dalo knock out a večer som trávila trasúca sa pod paplónom, čo bolo super! A dnes mi to doplo toto isté sa mi stalo pred ústnymi maturami minulý rok, takže som si nasadila expresnú dvojdňovú liečbu a nadávala som na bacilonosičov v MHD. Jednoznačne som si to spôsobila aj sama, pretože som bola vyčerpaná a stačilo málo a ja som to ignorovala.
Takže neignorujte svoj zdravotný stav, lebo dopadnete ako ja a budú Vás bolieť aj prsty na nohách...

Outfit je z vlogu? Ak ste sledovali posledný vlog toto som mala na sebe počas dňa matiek. A taktiež šortky ste mohli vidieť v mojom Haul-e. Veľmi som v ten deň nešpekulovala predsa bola nedeľa a ja som kľudne mohla vypadnúť z bytu aj v pyžame...a tak som ho nahradila niečim podobným a nakoniec to vyzeralo celkom ok! Takto asi vyzerá môj outfit ked sa nedívam čo na seba hádžem.

Komentáre

  1. outfit je veľmi pekný ! páčia sa mi tie kraťasy a aj kombinácia je super :) prajem skoré uzdravenie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Trošku mi tam vadí ten kabátik, inak je to naozaj super :) mne sa toto stalo tiež, takže sa momentálne liečim spolu s tebou :D Skoré uzdravenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aww, skoré uzdravenie :) Ďakujem a hej trochu asi hej :D

      Odstrániť
  3. šortky sú super :) škoda že mne tento strih veľmi nejde :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky