Pretty Girls

 Ahojte moje drahé karamelky! Takto Vás pekne budem volať :D
Dnes mám pre Vás outfitový post a veľmi sa teším, dnes som konečne natočila video po dlhej dobe a dosť som sa bavila na jeho úprave. Tento outfit je zo včerajška a poňala som to tak ako ja vnímam piatok, unavená jak fras :D
A teraz tu sedím píšem príspevok,čistá improvizácia, a počúvam Britney Spears. Tomu sa hovorí super sobota, ale aj produktívna! Natočené video čakám kým sa nahrá na YT a v pondelok ho máte mať! Toľko veľa výkričníkov, ale opodstatnene ved som vôbec nič nepridávala a recenzie tiež len obmedzene. Rozmýšľam, že by som urobila nejaké super DIY video alebo príspevok niečo špeciálne na "leto",ktoré sa možno aj ukáže...prosíííííím.
Tiež sa mi nazbieralo nadmerne veľa nevydarených fotiek a ak si pamätáte príspevok tu , raz som už robila post s nevydarenými fotkami a najmä v poslednom čase sa mojej fotografke darí robiť super fotky, ale väčšina je rozmazaná a preto sa pripravte tento týždeň na takýto príspevok a pardon, že spoilerujem, ale asi len tak to splním :D

Komentáre

  1. Takže kde začať
    1. všetky tvoje fotky vyzerajú ako nepodarky
    2. zase kopíruješ Veroniku
    3. ten článok ktorý tu spomínaš mi nepríde že by bol špeciálne zameraný na "nevydarené" fotky
    4. tvoj slovosled a skladba viet sú veľmi chabé

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu kde začať :) Ako prvé, určite ma nezaujíma čo si myslí nejaký anonym :) po druhé, zase hľadáme spôsoby ako niekoho kopírujem a nie som originálna, špeciálne u mňa :D a po tretie, kľudne si tu píš svoje bludy a ja ich budem z radosťou uverejnovať pretože ma absolútne neserie čo si myslíš a ak takto urážaš každého tak mi ťa je ľúto a nie toto nie je úprimný koment je to čistý hejt ;)

      Odstrániť
    2. Och bože, ty si veľmi hlúpa. Hejt by to bol keby že ti napíšem že si sprostá a proste ťa neznášam. To čo som ti napísala ja srdiečko je konštruktívna kritika. Mala by si sa naučiť prijímať kritiku a poučiť sa z nej. Nie sa tu vyvršovať že ťa niekto hejtuje. Keď sa to tak vezme tak vlastne pomáham. A áno kopíruješ Veroniku a ty to veľmi dobre vieš. Nedávno uverejnila svoje nepodarky a o päť minút na to ich ideš uverejniť aj ty ? Trocha blbé nemyslíš? Mala by si skúsiť začať napodobňovať niekoho menej známeho.

      Odstrániť
    3. Lebo teraz ma neurážaš, ale v poriadku :) Kritiku príjimam ak je naozaj nejako odôvodnena a nie aby niekto naozaj na mne hľadaj samé chyby, načo potom navštevuješ môj blog lebo potom je odteba maximálne hlúpe mi tu písať ako to nazývaš konštruktívna kritika, ked to vôbec nepomáha...toto ma od konštruktívnej kritike daleko. A predstav si, že ty si jediná osoba čo tu stále vypisuje ako vôbec po niekom opakujem. Vyžívaš sa vtom?

      Odstrániť
    4. A nehovorím o tom, že fajn ja som mala skôr kvetinkový motív na blogu a tiež intrá vo videách, ale ja nikomu nevypisujem, že po mne opakuje. Ale to je asi ten rozdiel medzi nami, že mňa to netrápi každý druhý blogger alebo youtuber sa inšpiruje od toho druhého :)

      Odstrániť
    5. Neurážam ťa. Vyzeráš byť celkom fajn baba ale tá skladba viet a slovosled sú naozaj hrozné. A to kopčenie Veroniky ti tiež a atraktivite nepridáva. A prečo myslíš že som ti napísal viac ako komenty k tomuto postu? Za to že ťa hejtujú nejaký anonymovia ja už nemôžem.

      Odstrániť
    6. Nehnevaj sa,ale aby ti niekto stále písal, že opakuješ po kamarátke, z ktorou sa nevidíš mesiace a nikdy by som si nedovolila opakovať po niekom koho takto reálne poznám ťa už dosť začne trápiť, pretože ja už vážne neviem čo vlastne môžem pridať ked na každú hovadinu ti niekto píše, že opakuješ :) Nepoznám ťa, ale keby chodíš celý týždeň ako debil do práce a rozprávaš s klientmi tak už ti slovosled nič nehovorí, ver mi. Posnažím sa aby ti moje články nevadili obsahovo, ale nemôžem sa ospravedlniť za to aká som, pretože každý sme nejaký

      Odstrániť
    7. Ja chodim tiez do roboty a popri tom študujem dve vysoke takze viem o com hovoris. Lenze toto nie su prkotiny srdiecko, toto je cely članok.

      Odstrániť
  2. Si originálna tým ako píšeš, si úprimná a svojská a to si nenechaj vziať :) Outfit je svieži a veľmi ma zaujal rupsačik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že ma niekto vníma aj inak :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky