Recenzia/Odhalenie

 Milióny blogeriek a youtuberiek sa zapojilo do akcie tajomného balíčka a ja som mala to šťastie, že som sa mohla tiež, ale nechcela som tento príspevok odfláknuť a tieto malé flaštičky boli mojou rutinou 2 týždne a ked konečne prišlo odhalenie a ja som bola z vlasov nadšená, zistila som, že to bol Garnier Fructis- Goodbye Damage a teda som si ho zadovážila. Úprimne , ja Garnierku nemusím, ale kedže som nemala tušenie čo si to kebrím na hlavu a robilo to zázraky skúsila som aj aktuálny šampón a okamžitú starostlivosť a už to nebolo to isté!
Nechápem ako, ale včera som si ho dávala a dnes mám vlasy mastné! Neviem v čom je chyba, mám prakticky ten istý produkt a už nerobí to čo predtým?
K zázračným flaštičkám.
Vôňa je proste nádherná, šampón mydlí a myje skvelo aj okamžitá starostlivosť bola geniálna a čo som si všimla oproti reálnemu produktu je s farbený na oranžovo , čo originál nie je.
Čiže nech sa deje čokoľvek originál balenie mi vlasy mastí narozdiel od tajných fľašiek, ktoré moje vlasy menia na hrivu plnú objemu a lesku.
Skúste sami, ale ja nechápem ako to, že to zrazu nie je to isté, čo sedí je len vôňa...

Komentáre

  1. Tak to je velmi zajímavé. Také jsem zkoušela ty malé lahvičky a byla jsem spokojená. I jsem přemýšlela, že si produkty koupím, ale šamponů mám ještě spousty, tak to odkládám a teď vážně nevím, zda koupit. Možná za zkoušku stojí. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tomu tiež nerozumiem.. bola som spokojná, ale ked som si kúpila originál tak už nie..Skús možno ty neuvidíš zmenu :)

      Odstrániť
  2. Je to naozaj zaujímave. Môže to byť spôsobené tým, že si tvoje vlasy zvykli na ten šampón lebo si ho používala dlhšie a už nemá na tvoje vlasy také účinky ako predtým. Ja by som sa asi nepúšťala do takého skúšania, žeby som nevedela o aký produkt ide.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám rada Garnier, ale ich vlasovú kozmetiku nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky