Zoe Sugg-Girl Online


Pre mňa Zoe ako youtuberka znamená veľmi veľa pozerám jej videá už večnosť a veľmi ma inšpirovala a motivovala. Ona a ešte Marzia sú pre mňa dva veľké vzory a som veľmi,veľmi rada,že som dostala možnosť od Slovart-u napísať recenziu o jej novej knihe Girl Online,Láska blogerská.

Čo nájdete o knihe.
Najznámejšia britská YouTuberka Zoella prichádza s kožou na trh... teda knihou :) Jej prvotina je príbehom dospievania a prvej veľkej lásky obyčajnej baby v súčasnom predigitalizovanom svete. Penny bloguje pod supertajným nickom GirlOnline o všetkom, čo ju trápi, o priateľstve, o chlapcoch, o škole, o svojej šialenej rodine, a dokonca aj o záchvatoch paniky. Keď sa Penny strápni na školskom predstavení a video zahltí Facebook aj YouTube, akoby zázrakom jej rodičia prijmú pracovnú ponuku, vďaka ktorej strávia Vianoce v ďalekom New Yorku. Tam stretáva pekného Noaha s gitarou prevesenou cez chrbát. Penny sa zrazu zamiluje až po uši a na svojom blogu zachytáva každý okamih strávený s „brooklynským chalanom". Lenže aj Noah pred ňou skrýva jedno tajomstvo. A keď sa to tajomstvo prevalí, ohrozí nielen Penninu anonymitu na blogu, ale aj jej najbližších priateľov.


Môj názor na knihu.
Kniha má skvelý dej je to chytľavé, čo som si mohla overiť pri neustálom čítaní a bolesti krku... Čo,ale môžem 100% potvrdiť je to kniha pre mládež už ja som to vnímala ako nie knihu pre mňa, z takých som už vyrástla. 
Páčili si ma postavy v knihe a najmä hlavná hrdinka, čo som si s ňou našla veľa spoločného. Od začiatku vás kniha ťahá do príbehu a jediná vec čo dokážete je len pretáčať stranu po strane až kým už nenájdete polohu na čítanie. Veľmi sa mi páčilo, že ma kniha nemietla,takže sa budem opakovať, dej bol naozaj premyslený aj záver knihy bolo doslova veľké vyvrcholenie a niekedy som naozaj nevedela, kto to urobil, aké to bolo tajomstvo alebo či naozaj skončia ako si myslím, že skončia.
I ked to nie je kniha pre mňa určite ma veľmi bavila a teším sa na Girl Online 2, kedže Zoella už chystá aj druhú časť dievčaťa so záchvatmi paniky.
Knihu si môžete zakúpiť tu.

Komentáre

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky