Not a comfy one

Ahojte!
Dnes Vám ešte stíham napísať aj post,aké mám len šťastie,ale to všetko uvidíte aj vo vlogu,ktorý chystám. Dnes som bola na nohách už od 6tej,kedže sme cestovali do Šamorína a potom som to dospávala v autobuse späť do Bratislavy a neskôr doma...našťastie dnes je krásny deň a preto si ešte pôjdem zabehať!

K outfitu.
Pre mňa nie je veľmi jednoduchý a najmä trocha nie môj štýl,kedže som veľmi hanblivá a to mi stále každý vraví,že nemám byť prečo,takže si z toho outfitu vezmite čo chcete,pretože pre mňa to určite nieje každodenná voľba :D Pre mňa je najpohodlnejšia voľba maxi sukňa.

A čo Vy?V čom sa cítite najviac pohodlne?

Komentáre

  1. WAUU. Super outfit :) Už dlhšie sledujem tvoj blog a moc som nebola presvedčena tvojími outfitmi a ked som si dnes nan kukla a videla toto tak si podľa mňa zaslúžiš pochvalu, takéto outfity sa hodia na blog. Len tak ďalej. Ešte by som ti vytkla kvalitu fotike trebalo byb to lepší foták ak chceš svoj blog dakam posunúť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, závisi to len od toho či sa trafím do tvojho štýlu inak to je vlastne náhoda,kedže ja nosím to čo sa mi páči :) Dúfam,že aj nabudúce sa ti bude nejaký páčiť :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky