Ghost

 Ahojte!
Som na seba veľmi nahnevaná,kedže teraz mám také momenty,že ma každučkú chvíľu niečo inšpiruje a nemám čas na realizáciu.Dnes som napríklad mala točiť pre Vás video,lenže to samozrejme narušil nákup v Dmke a následne iné nákupy :D A takto to chodí stále a stále dookola,takže dúfam,že cez víkend konečne natočím aj toto video čo malo byť dnes... Nevadííí.

Čo sa týka "dnešného" outfitu.
To boli ešte tie veľké extrémne teploty,kedy ste si mysleli, že sa uvaríte vo vlastnej šťave a ono prichádza znovaa,juhuu,teškám sa :D Neberte to nejako v zlom ja naozaj zbožňujem leto, lenže mám nízky tlak,klaustrofobiu a panické záchvaty čo v lete v plnom autobuse bez kyslíku je to najideálnejšie čo sa Vám môže prihodiť. No k outfitu! Zase som bola odbočila. Je jednoduchý a nemôžem povedať, že mojej farbe pleti,bielej ako stena, to  veľmi pristane, ale aj nejako vynikne.
No v ten deň sme mali Teambuilding čo v preklade znamená,obleč sa pohodlne veľmi skoro domov nepôjdeš. Ja som odišla,mehehe.
Top/Shana,Skirt/Calioppe,Sandals/no idea
Trucovacia grimasa na fotografku..

Komentáre

  1. Outfit je pohodlný, jednoduchý a velmi pěkný. Moc ti sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. outfit je pekný :) nešmýkajú sa ti nohy v tých topánkach ? alebo nerobia ti tie topánky otlaky ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Otlaky som vôbec z nich nemala, ale trošičku sa aj noha šmýka najmä ked idem dole kopcom na ceste domov, ale ešte nič také extrémne a práveže sa v nich aj lepšie kráče lebo sa prispôsobuju tvojej chôdzi (gumená podrážka)

      Odstrániť
  3. je to moc hezké! já bych jen ještě chtěla vidět detail batůžku, ten mi trochu chybí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak doufám, že o víkendu ti video nic nepřekazí :D jinak ty botky jsou úžasné :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky