SRSLY?!

Čúúús,
nevedela som,že k tomuto niekedy dôjde,pretože za normálnych okolností ma to vôbec neserie,ale dnes výnimočne mám ten deň,ked ma naštve aj Channing Tatum,keby náhodou naňho natrafím...
A už vážne nerozumiem čo alebo kto sa ma snaží presvedčiť tými trápnymi "dislikmi " ,aby som prestala natáčať videá. Takže verejne prehlasujem, že si kludne môže ten/tá/to pokračovať vo svojej trápnej hre ,bez konštrúktivnej kritiky, dislikov. Ja si budem dalej točiť videá aj ked ma to čiastočne demotivuje, ale som just tvrdohlavá a neprestanem. Dúfam, že aspoň niekto tie videá aj pozerá samozrejme okrem rodiny a Very,ktorá mi stále opakuje nech na to kašlem, ale bez Vás tých, ktorý tie videá aj pozeráte radi to naozaj z jednej strany nejde. Nie len videnia, ale najmä komentáre a lajky to podľa toho viem, či práve tento druh videa chcete...nepotrebujem zbierať lajky tie sú mi jedine tak na jednu vec, ale je to tá spätná väzba ako ja beriem lajky.

Ked Vám niečo točím,tak to robím rada, čo naozaj, aleže naozaj môžete vidieť na tej hyperaktivite,ktorú predvádzam asi pomaly v každom jednom videu. A točím všetko čo ma baví už je len na Vás,ktorý druh sa Vám najviac páči aby sa mohol aj YT channel rozrástnuť a radi ste ho aj navštevovali.

Takže potrebujem Vašu pomoc a silu internetu, aby ste mi povedali,ktorý druh videí je ten,ktorým sa mám posunúť dalej,ktorý nechať tak a čo možno začať točiť...je to len na Vás.
Ok,ok,ok...majte sa,ľúbim Vás a pripravujem GA! :*
xoxo Mary

Komentáre

  1. ja tvoje videá sledujem, zatiaľ som nevynechala asi ani jedno a bavia ma naozaj všetky :) takže určite pokračuj a nenechaj sa znechutiť a odradiť niekým, kto ani nemá nato napísať si do správy alebo komentáru svoj názor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja ako určite budem pokračovať,ale chcela som vedieť či jej aj niečo konkrétne čo by ste chceli vidieť :)

      Odstrániť
  2. Tvoj blog sledujem dlhšie a na youtube ťa neodoberám s jedného dôvodu - tvoje videá nie sú zaujimavé a ani originálne a necítim v nich nič tvoje vlastné. Tiež som si všimla, že ti tu už pár ľudi písalo kritiku, ktorá bola konštruktívna ale ty si ju prijať nedokázala a keď sú na niečo ohlasy viac negativne ako pozitívne treba sa zamyslieť čo robiš zle a nie tu písať o tvrdohlavosti. Neskonči s točenim videii ale naozaj sa zamysli, že chyba bude v tebe a nie že ťa ľudia chcú odradiť. Spraváš sa trošku ako malè dieťa. Tí ľuďia iba prejavili svoj názor, že sa im video nepáči a naozaj ak niečo robiš už dlho a nemá to odozvu tak asi robiš niečo zle. Dúfam, že pochopiš čo ti píšem a začneš byť trochu viac sebakritická lebo máš ešte čo zlepšovať a kam sa posúvať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si vážim tvoj názor a chápem čo myslíš,ale ja som práveže strašne sebakritická, ale je rozdiel ked ti niekto povie toto nie a toto áno. No také niečo mi ešte nikto nenapísal, ked mi niekto niečo napíše je to len to, že su to priserne videa a to si z toho ako mam zobrat co presne. Rozumies tiez to nie je lahke z mojej strany, ja jednoznačne pokračujem, ale chcem vedieť či jej aj niečo čo Vy chcete :)

      Odstrániť
  3. Nenech se tím rozhodit, většinou to jsou jen závistiví lidé, když k videu hodí jen dislike a nijak se nevyjádří. Prostě dělej co tě baví, bude to z videí cítit a diváky si to najde. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na to se vyprdni, kolikrát to dělá jeden člověk jen proto, aby tě naštval, jestli tě to baví, dělej to dál :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte človek pochopí, že jeden človek, no po čase tomu už nerozumieš ako môže byť niekto takto vytrvalý aj niekoľko mesiacov :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky