Denník slečny nebezpečnej PT.6

Posledne som v tejto mojej sérii denníčku spomínala aj založenie môjho súkromného denníku.

 Ako to teda ide?

Niekedy som aj celý mesiac nič nepridala do denníku, ale bolo to stále lepšie ako som písala sem. No úprimne potrebovala som pauzu ...nechcela som Vám stále písať tie isté depresívne články. LOL. Nie žeby sa môj ľúbostný život nejako zvrtol, ale určite som pretočila veľa stránok a nieje to už také smutné...ha ha ha. Koho klamem, že??
Ale nie naozaj.
Vždy som sa nechala nejako uniesť niekým, kto mal moju úplnú pozornosť a mňa nechal len na omrvinkách tej jeho. A to si nikto nezaslúži, aby s ním niekto takto zametal.
zdroj: WE HEART IT
Lenže ako sa hovorí na každého raz príde a aj Vy po čase prestanete cítiť veci ako kedysi, tak to bolo aj s niekým kto ovplyvnil moje žitie po dobu dvoch rokov.
A myslela som si, že to nikdy neprejde , ale omyl.
Ono to vždy prejde.Vyprchá.
Aj on vyprchal.
A teda ked mi písal peknú správu k narodeninám, tak somnou pohla jedine potešenie, že reagoval na to hlúpe upozornenie na FB. Možno len pre fakt môjho smutného narodinového rána na akútnom príjme, ktorý som samozrejme zdokumentovala na FB ako správna mladistvá 21.storočia.
No aj jeho pokus o jemné flirtovanie... no ani neviem či sa to dalo nazvať flirtovaním, ale asi viete čo tým myslím. To je to ked sa muž silno snaží nadviazať obšírnejšú komunikáciu.
A ja som bola konečne tá, ktorá to vrátila aj s úrokmi.
zdroj: WE HEART IT

Komentáre

  1. Všechno nejlepší k narozeninám!!! A copak se ti stalo? Máš krásný blog, piš dál! Beru odběr :-) (Když koukneš ke mě popřípadě dáš odběr, budu moc ráda) A hlavu vzhůru! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, určite zavítam na blog :) Prišlo to náhle a odôvodnili to ako hormóny..čiže hocikedy sa mi to môže stať znova :/

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky