March Favourites

 Rozhodla som sa, že urobiť takýto článok po dlhej dobe nieje vôbec zlý nápad. Kedže veľmi dlho som obľúbencov nepísala, tak som si myslela, že by bolo super sa s vami podeliť o pár produktov, ktoré môjmu srdcu ulahodili.
 S ako prvými produktami by som rada začala "voňavými "  produktami na telo? Znie t trochu hlúpo, ale tak určite viete ako to myslím.
Teraz v marci som si úplne najviac obľúbila tento sprchový gél od značky Balea, ktorý mimochodom voní úúúplne úžasne. Potom tiež krém na tvár od značky Ziaja, o ktorom už viete z mojej recenzie . A samozrejme tiež krásne voní. Ešte ostaneme pri krémikoch, pretože tu máme ešte tri krémy na ruky  od značky Yves Rocher. Všetky som dostala od maminy ešte k Vianociam a musím povedať , že kvalita ale aj samotná vôňa je neskutočná. Moji úplne naj sú mango a kokos, ale samozrejme aj vanilka voní super. Je na nich super, že sú maličké,takže v mojej kozmetickej taštičke nezaberajú veľa miesta. 
 Potom tu mám dva produkty na vlasy. Jeden je môj záchranca na končeky vlasov a ten druhý na ofinu. Neviem či ste registrovali na mojom instagrame, ale aktuálne mám ofinu. Pri prvom produkte by som rada dodala, že je naozaj úžasný ak máš riedke a veľmi jemné vlasy a kondicionér alebo olej na vlasy ti ich príliš zamastí a je na tvoje vlasy ťažký, určite odporúčam tento "krém" na vlasy od značky AVON. No a druhý produkt je od značky Balea a ja som ho objavila cez Cheryl de Large  a musím uznať, že mojej ofine pomáha naozaj veľmi a pre trochu objemu si ho zvyknem dávať aj na zvyšok hlavy.
 Ďalší obľúbenci sú trochu random, ale oba veľmi používané. Ako prvý je tu bytový sprej Litsea Cubeba od značky Saloos, ktorú úplne zbožňujem tak ako tieto spreje! Mám u seba v izbe ešte jeden, ale levanduľový a vždy ked cítim, že som trochu viac vyčerpaná si pomáham takto levanduľovými produktami, kedže je o nich známe, že upokojujú. A druhý produkt sú vitamíny, ktorými si ja veľmi rada pomáham, kedže napríklad v zime telu niektoré vitamíny chýbajú a mne osobne imunita kolabuje a vzdáva to somnou. A posledne som našla tento super komplex vitamínov v jednom, ktorý mi viditeľne pomohol s mojou imunitou a šla som na ňom celú zimu.


A na koniec tu máme už len tri veci. 
 Prvou je matný rúž od značky Essence, ktorý by som konzistenciou prirovnala k maslovým rúžom. Čo je aj moja najobľúbenejšia konzistencia a taktiež táto farba sa mi veľmi páči.
Potom tu máme knihu, ktorú ešte stále čítam, ale chcela som ju sem preidať, pretože väčšinu má tak či tak už prečítanú a najmä som si v poslednej dobe obľúbila príbehy z druhej svetovej vojny a po prečítaní Mengeleho dievčaťa som mala potrebu prečítať dalšiu knihu z touto tématikou.
Posledná vec je achátový náramok, čo je vlastne liečivý kameň ak náhodou neviete a zaobstarala som si ho, pretože sa mi veľmi páčili jeho liečivé vlastnosti a bolo to v tom momente presne to čo som potrebovala.
Tiež máte radi liečivé kamene?
Prajem vám krásne prežitie Veľkonočných sviatkov! ☺

Komentáre

  1. Já mám od Ziaja krém na ruce a musím ho zhodnotit jenom pozitivně. O léčivých kamenech příliš nevím, tak bych se měla asi něčemu novému přiučit.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm , krémy na ruky som ešte neskúšala, ale asi skúsiť, leob tie na tvár sú super! Máš veľmi pekný blog :)

      Odstrániť
  2. Líbí se mi ty mini krémy a sprchový gel od Balei :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balea sprcháč som hľadala nedávno aj ja, ale nenašla som hooo...chcela som ho dať aj do súťaže ale kupiť aj pre seba, no bohužiaľ, nemali ho. :(
    a Yves Rocher krém na ruky som si zaobratala aj ja vo vôni mango :) mňam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On jo úplne TOP , lebo viem že je ešte jeho "brat" ale ten mi tak veľmi nevoní ako tento :D Uhm, myslim ze mango je oblubenec skoro vacsiny :D

      Odstrániť
  4. Tyto krémy od Yves-Rocher miluju, jsou úžasné, mám zrovna doma všechny a nádherně voní. Značku Balea mám taky moc ráda, zrovna se chystám testovat masku, tak uvidím.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej presne ja ten mangový vkuse oňuchávam :D Hej a ktoru masku? :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky