Joey

 8.5.2018

Je deň kedy som sa do Joeyho zaľúbila. Toto 4 mesačné šteniatko muselo byt naše aj ked sme si poň museli prísť až do Štúrova, ale vedieť že psíkovi zachraňujete život a dávate mu domov je úžasný pocit. Veľmi som sa naňho tešila.
Už som si všetko pripravila a naštudovala.


12.5.2018

Je dátum kedy náš malý Joey prišiel do našej rodiny. Bol chudáčik veľmi plachý a vystrašený, ale veľmi rýchlo si na nás zvykol a hned sme sa chceli hrať a chodiť von a ňuchať nových kamošov.

Rýchlo sa učí a sem tam aj neposlúcha.
Joey je kríženec jack russel teriéra a má 4 mesiace. Máme ho cez OZ priateľ pes v Štúrove, ale našli sme ho cez úžasnú instagram organizáciu Láskožrúti, ktorá pomáha OZ priateľ pes hľadať týmto psíkom ich štastný domov.

Ako si našiel Joey u nás.

A preto vás chcem poprosiť, aby ste predtým ako budete chcieť kúpiť domáceho miláčika porozmýšlali aj nad možnosťou adoptovať si psíka, ktorý potrebuje tiež veľa lásky a zaslúži si ju potom čo prežil v zlých rukách iných ľudí.

A takýto psík je navdačnejšie stvorenie na svete a ako hovorila moja drahá babička " Radšej chovať psíka ako dieťa ... sú vdačnejšie a vždy sa na teba teší".

Komentáre

Obľúbené príspevky