Kozmetický Haul

 Nechcem vyzerať žeby som nejako často nakupovala kozmetiku, ale skôr sa mi hromadia fotky a nemám času vydávať články.
Preto toto je skôr aktuálny haul ako ten posledný... tento je cca dva týždne starý. Čo nieje až také zléé.

Asi začnem tým na čo som sa najviac tešila a to je henna. Konkrétne bezfarebná henna ako vyživovací zábal na vlasy. Vždy som chcela skúsiť hennu, lebo viem koľko výhod má a ako vlasom pomáha, lenže odrácal ma fakt, že vlasy si zafarbím a to som nechcela. Potom som ,ale videla hennový zábal u Patty Image, no ja som ho žiaľ nevedela nájsť. Všade bola len farebná henna, tak som sa rozhodla, že to skúsim na internete a tam som našla túto bezfarebnú hennu, ktorá sa aj super ľahko zarába. Ak chcete recenziu, tak dajte vedieť v komentároch. 
Veľmi často už nechodím do Lidla, pretože ho mám dosť od ruky, ale minule sme šli k zubárke na preventívku a mali sme ešte kopu času, no a kedže hned pri zubárke je Lidl museli sme ísť omrknúť.
A našla som tam tento šampón len za 1€ a ako nemohla som ho tam nechať a musela som ho kúpiť. Lenže boli tam až štyri druhy a teda tieto tri hned išli somnou.

Ďalším produktom bude BALEA  sprchový gél s vôňou marshmallows, ktoré som musela hned vziať, pretože voní úplne sladučko a ja som tak chcela voňiať tiež. Navyše akože ten obal dievčatááá, cute.

A druhá voňavá vecička bude táto toaletná voda od AVONU, ktorá je úplne ideálna svojou vôňou teraz na jar.

 Posledné dva produkty sú z dekoratívnej kozmetiky.
Prvá je maskara od AVONU, ktorú si moja mamina už úplne zamilovala a to je už čo povedať. A potom som potrebovala nové korekčné korektory, teda konkrétne najmä zelený na zakritie začervenaných miest na tvári a našla som tento rozotomilý od značky ALVERDE, ktorý som tam nechať nemohla kedž bol v zľave za 2€. Inak je super krémový a určite využijem aj ten oranžový na kruhy pod očami.

Komentáre

  1. Ten sprchový gel od Balei jsem kdysi v drogérii očichávala, ale nakonec jsem si koupila ten druhý s vůni čokolády :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Thank you for visiting my blog! :)

Obľúbené príspevky